Νεοανακαινισμένα διαμερίσματα Φιλαρέτη!

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Filareti rooms είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το 1985 και είναι το ιδανικό μέρος διαμονής, αν αυτό που ψάχνετε είναι οικονομικά δωμάτια στο κέντρο της Χώρας που είναι και η πρωτεύουσα της Ίου.

Με καταπληκτική θέα πρός την πόλη και πραγματικά άνετα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, τα οποία ανακαινίστηκαν μόλις πρόσφατα, έχετε μια εγγυημένα ευχάριστη διαμονή στο παραδοσιακό μας κτίριο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με:

 

  • Κλιματιστικό
  • Τηλεόραση
  • Κουζινάκι με μικρό φούρνο
  • Ψυγείο
  • Άνετα διαμερίσματα
  • Ντουλάπες

και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4-5 άτομα. Σίγουρα αρκετά μεγάλα για οικογένειες με παιδιά ή παρέες φίλων οι οποίοι επιθυμούν να βρίσκονται μια ανάσα από την νυχτερινή ζωή του νησιού. Η απόσταση των ενοικιαζομένων δωματίων Φιλαρέτη από το λιμάνι είναι 2 χλμ. και από την παραλία του Μυλοπότα περίπου 2χλμ η οποία παρεπιπτόντως είναι και η πέμπτη καλύτερη παραλία της Ευρώπης.

 

Αρχιτεκτονική

Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την παραδοσιακή κυκλαδική αρχιτεκτονική και να κληροδοτήσουμε μοντέρνες πινελιές στον χώρο μας με όμορφες καμάρες και ξύλινες κατασκευές που σέβονται το περιβάλλον.

 

Διακόσμηση

Όλα τα διαμερίσματα μας είναι όμορφα διακοσμημένα με υλικά που βρίσκονται γύρω μας ,ενώ το λευκό και οι αποχρώσεις του μπλε έχουν διατηρηθεί στο πλαίσιο διατήρησης της κυκλαδικής παράδοσης και κληρονομιάς.

Super Προσφορές !

room image

Έκπτωση -20%

Έγκαιρη κράτηση

Κάντε κράτηση των δωματίων μας τουλάχιστον ένα μήνα πρίν τη άφιξη σας και κερδίστε 20% έκπτωση. (Εξαιρείται η περίοδος 20 Ιούλη-15 Αυγούστου).

apartment image

Έκπτωση -15%

Κράτηση μακράς διαρκείας

Κάντε κράτηση των δωματίων μας πάνω από δέκα μέρες και κερδίστε έκπτωση 15%.

double bed image

Έκπτωση -10%

Εβδομαδιαία κράτηση

Κάντε κράτηση σε ένα από τα διαμερίσματα μας για μία εβδομάδα και κερδίστε 10% έκπτωση.

 

διαμέρισμα

Φιλόξενο και ευρύχωρο

Με την νέα ανακαίνιση μειώσαμε τον αριθμό των δωματίων και στην θέση τους δημιουργήσαμε ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, μέγιστης χωρητικότητας 4-5 ατόμων..

άνετο διαμέρισμα

Φρέσκια διακόσμηση

Η διακόσμηση των πρόσφατα ανακαινισμένων διαμερισμάτων και δωματίων μας, επιλέχθηκε προσεκτικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να συνάδει με τον κυκλαδίτικο χαρακτήρα του νησιού , ενώ τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είχαν σαν στόχο να παρέχουν ηρεμία και γαλήνη.