Κανόνες κρατήσεων

1

Άφιξη

Η είσοδος στο δωμάτιο γίνεται μετά τις 12:00.

2

Αναχώρηση

Η αναχώρηση από το δωμάτιο γίνεται αυστηρά μέχρι τις 12:00.

3

Πολιτική κατοικιδίων

Τα κατοικίδια επιτρέπονται εφόσον είναι ήσυχα, καθαρά και εμβολιασμένα.

4

Πολιτική κρατήσεων

Για να μπορέσετε να κάνετε κράτηση θα πρέπει να προπληρώσετε το κόστος 1 - 3 διανυκτερεύσεων (ανάλογα με το σύνολο των διανυκτερεύσεων της κράτησης σας) με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

5

Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτηση σας ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης σας τότε σας επιστρέφουμε όλο το ποσό της προκαταβολής σας. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτηση σας μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία άφιξης σας επιστρέφουμε το 50% και απο εκεί και πέρα ουδεμία επιστροφή αναγνωρίζεται. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτη θα χρεωθείτε το 50% του συνολικού κόστους διαμονής σας.

6

Πολιτική καπνίσματος

Το κάπνισμα επιτρέπεται.

Κράτηση Δωματίου

Πληροφορίες Κράτησης

Ονοματεπώνυμο:

E-mail:

Ημ/μηνία Άφιξης:

Ημ/μηνία Αποχώρησης:

Submit request

Τα διαμερίσματα μας

Χρήσιμες συμβουλές όταν κάνετε κράτηση σε ένα απο τα διαμερίσματα Φιλαρέτη στην Ίο.

Πρόθεση μας είναι να είμαστε όσο το δυνατό πιο ξεκάθαροι με όλους μας τους επισκέπτες και θέλουμε να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που περιμένετε απο εμάς. Γι' αυτό λοιπόν πριν προχωρήσετε σε κράτηση βεβαιωθείτε ότι επιλέξατε το τέλειο διαμέρισμα για τις δικές σας ανάγκες. Μπορούμε να σας δώσουμε όλες τις φωτογραφίες των εγκαταστάσεων μας ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα παρανόησης. Στόχος μας είναι να σας κάνουμε χαρούμενος και να σας προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή φιλοξενία.

Δείτε τα όλαδιαμερίσματα Φιλαρέτη